v. 2023 tilanne, hankkeen edistyminen ja tapahtumat missä olemme mukana!

24.-25.1.2023 päivitys Mira Korhonen

Yhteistiedot: sähkis: kristallikeskus9@gmail.com ja p.044-3339900.

Voitte kutsua minut ja Lucia koiran erilaisiin tapahtumiin eri puolille Suomea. Jos järjestätte henkisiä, hyvinvointi, manifestaatio, kosmisia, eläin- ja luonto aiheisia tapahtumia, kursseja, synttäreitä, yms niin voitte kutsua meidät esiintymään, hoitamaan, luennoimaan mm eläinten parantava vaikutus ja eläinavusteinen intertio.

v. 2022: tiivistelmä:

Osallistuin moneen Valon kylä hankkeen tapahtumiin ja verkostouduin niiden kautta.

Telegram ryhmiä: Valon kylän ystävät ja Valon kylän yhteiskeittiö. Jarkko Kari eli Ali vetää näitä ryhmiä.

Huhtikuun alussa v. 2022 löysin Hartolasta kasvattajan joka on yli 22 v jalostanut schnoodle yhdistelmää (keskikokoinen villakoira ja kääpiösnautseri). Ja 21.4.-22 sen sain ostettua (maksoi 1500 e), oli tuolloin 7 viikkoinen.

Nyt 24.1.2023 on kohta 11 kuukauden ikäinen, 9 kiloinen. Ja olen sen jo kouluttanut perustottelevaisuuden lisäksi koiratanssi temppuja, tulevan terapia ja virkistyskoira työtehtävän vaatimana totuttanut pienestä pitäen eri-ikäisiin ihmisiin, liikunta- ja kehitys vammaisiin, ikäihmisiin. Ja erilaisiin apuvälineisiin, kuten rollaattori, pyörätuoli, keppi, sähkömopo. Eikä pelkää ilotulitteitakaan. On ystävällinen, sosiaalinen, allergia vapaa ei lähde karvoja, eikä hilseile.

Kun tulee 1.3.-23 täyteen (1v) niin alkaa varsinainen terapia ja virkistyskoira koulutus (joka kestää 8 kuukautta) ja agility harrastus.

Ollaan jo mukana (marraskuusta 2022 alkaen) myös Lahden Karvakaveri toiminnassa ja vierailemme liikunta ja kehitys vammaisten ja ikäihmisten palvelutaloissa, kouluissa, päiväkodeissa ja erilaisissa kerhotiloissa. Voitte tilata meidän vierailemaan ja jos teemme lisääksi erilaisia koira-avusteisia toimintoja, tekniikoita, tehtäviä niin voimme ottaa niistä pienen maksun.

XXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXX

v. 2023 tilanne, hankkeen edistyminen ja tapahtumat missä olemme mukana!

Tammikuusta alkaen:

1) Jatkamme yhteistyötä Valon kylä hankkeen kanssa ja minut löytää heidän tapahtumista. Näistä saa tietoa telegram ryhmistä: Valon kylän ystävät ja Valon kylän yhteiskeittiö. Jarkko Kari eli Ali vetää näitä ryhmiä.

2) Verkostoudun ja luon uusia kontakteja Uuden Maailman juhla tapahtumassa. Joka on Hyvinkäällä la 28.1.2023.

3) Kristallikeskus tulee hyödyntämään eläinavusteista toiminta muotoja, tekniikoita, terapiaa. Katso erikseen artikkeli: Monipuoliset palvelut.

Minä tämän perustaja ja vetäjä Mira Korhonen opiskelen parhaillaan Salpauksen järjestämää Ammattimainen koira avusteinen toiminta pt (1.10.-22 – 30.11.2023).

Täällä käydään läpi miten eri koti- ja lemmikki eläimiä koirien lisäksi voidaan kouluttaa eläin avusteiseen toimintaan. Miten tehdään omalle yritykselle palvelusuunnitelma, eläinten hankinta ja hoito, terveys, erilaisia ideoita, tekniikoita, toiminta muotoja eläinavusteiseen toimintaan yms asioita.

Helmikuu:

18-19.2.2023 Kauhajoki (Kurikka/Jalasjärvi) Henkinen manifestointi tapahtuma. Järjestää Valon kylä hanke. Me voimme pitää täällä luento: Eläinten parantava vaikutus ja järjestää kristalli energia hoitoja Lucia koiran kanssa. Vetäjänä toimii Jarkko Kari alias Ali. Kysy lisätietoja: p. 040-0614676. Tapahtuma on avoin kaikille halukkaille. Kuten myöhemmätkin Valon kylän tapahtumat. Joita lisään tänne sitä mukaan kun niitä järjestetään. Tapahtumapaikat vaihtelevat. Kristallikeskus osallistuu näihin tapahtumiin.

Huhtikuu:

22-23.4.-23 Hyvinvointi messut, tapahtuma. Liike ja yrityskeskus Kori, Nastola. Sis luentoja, näytteilleasettajia. Järjestää Sanna Heiskanen. Kysy lisätietoja www.hyvinvointipaiva.fi Voimme olla täällä Lucia neidin kanssa, näytteilleasettajina ja luennoitsijana: Eläinten parantava vaikutus.

Toukokuu:

21.5.-23 klo 10-18, Kotkassa, nuorisotalo Messi, henkiset messut, järjestää Auli Kettunen. Voimme olla siellä myös näytteilleasettajana Kristallikeskus ja Mira ja Lucia ja luennoitsijana Eläinten parantava vaikutus.

21.5. su Tai Lahden sataman mahdollisuuksien torilla n klo 10-18 välisenä aikana edustamassa Karva-kaverien toimintaa.

Heinäkuu:

Heinäkuun puolessa välissä Ultra-päivät: 4 pv to-su, Ultra-lehti järjestää suurimman rajatiedon tapahtuman Ultra-päivät Kuortaneen urheiluopistolla. Sis luentoja, hoitoja, saunaa, illanviettoja yms paljon ohjelmaa, majoitusta. Katso lisätietoja: www.ultra-lehti.com Osallistutaan tännekin ja voidaan pitää luento: Eläinten parantava vaikutus. Ja tehdään kristalli energria hoitoja Lucia koiran kanssa.

Elokuu:

Elokuun alussa Gnostilainen Seura järjestää Gnostilaiset kesäpäivät. Tänne haetaan Seuran kautta. Kysy lisää: www.gnosis.fi

Täällä meillä ei ole ohjelmaa , mutta osallistutaan muuten tähän tapahtumaan Lucia koiran kanssa.

Syyskuu:

Syyskuussa on Kotkassa hyvinvointipäivät. Järjestää www.kotka.fi kysy lisää. Voimme olla siellä näytteilleasettajina, ehkä myös luento: Eläinten parantava vaikutus.

Lokakuu:

14-15.10.-23 klo 10-18 ja 10-17 Suomalaisella Yhteiskoululla, Helsinki. Hengen ja tiedon messut. järjestää Rajatiedon Yhteistyö ry. Katso lisätiedot: www.rajatieto.fi Miralla Korhosella ja Lucia neidillä on Kristallikeskus nimellä vakituinen näytteilleasettajien ja luento paikka siellä. Tervetuloa!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *