Monipuoliset palveluni

Päivitetty 11.10.-23

Katso myös: fyysiset palvelut: https://kristallikeskus.webnode.fi

Ekoyhteisöhanke: kristallikeskus.munblogi.com

Henkiset palvelut, kirjallisuuden myynti: mira9.munblogi.com

Minulla on oma toiminimi yritys, Y-tunnus jonka perusteella tuotan jo erilaisia palveluita: Toimin lähinnä Lahden ja Hollolan alueella. Satunnaisesti muuallakin. Pystyn myös matkustamaan työn perässä kauemmaksi, mutta hintaan lisätään matkakulut.

Ota yhteyttä: kristallikeskus9@gmail.com ja p. 044-333900.

Hoidot ja hieronta!

Nämä palvelut on saatavilla omalla toimipaikalla kotonani Lahden Mukkulassa! Vaihtoehtoisesti voin tulla asiakkaan luokse, jolloin perin matkakulut.

Tilaa oma aikasi email: kristallikeskus9@gmail.com tai p. 044-3339900.

Kysy myös opiskelija, työttömien, eläkeläisten alennuksia, korteilla todistettuina.

Teen seuraavanlaisia hoitoja:

Sähköhoito: Alkaen 1.10.-23 on itse kehittämäni menetelmä, jolla voi aktivoida aivojen muistitoimintaa ja lihaksia esim jos on heikot lihakset, halvaantuneet lihakset, niin voin auttaa niiden voimistamisessa. Käytän sähkölaitetta, joka antaa oikeanlaisen pienen sähköimpulssin, joka aktivoi hermo- ja lihassoluja., yhdistettynä päänhierontalaitteeseen.

ÄÄNIHHOITO (voi toimia myös esityksinä, halvempi hinnasto): Sisältää äänimaljalla tai shamaanirummulla soitettua rauhoittavaa musiikkia, yhdistettynä pyhillä äänteillä.

Nämä hoidot: 15 min 15 €. 30min 30 €.

Hieronta ja koirahieronta:

Opiskelen tällä hetkellä Lahden hierontakoululla (8.9.-23 -31.8.-24), joten teen ensin opiskeluhinnalla: Lucia koira on allergiavapaa ja kiltti keskikokoinen villakoira (8kg). Tunnistaa kipupisteet ja laittaa kuonon, tassun, tai koko kehon kipupisteelle ja voi myös hieroa 8 kg painolla.

HINNASTO:

HIERONTA 20 min – 20 €

HIERONTA 30 min – 30 €

HIERONTA 60 min – 50 €

HIERONTA KOIRALLE TAI KOIRAN KANSSA 15 MIN 20 €

30 MIN 40 €

Henkilökohtainen avustaja:

Olen tehnyt töitä 1.8.2019 lähtien henkilökohtaisena avustajana Mehiläisellä. Voin tehdä henkilökohtaisen avustajan töitä tai toimia laitoksissa hoiva – avustajana. Voin tehdä mitä vain, kaikki työ kelpaa. Avustan ruokailussa, kaupoissa, siirtymisessä, siivoamisessa, peseytymisessä, lemmikkien ja kotieläinten ja puutarhan hoidossa.

Koulutukset:

1) maatalouslomittaja pt (v.1992) 1 kk alan töissä. Dogsitter kurssi samaan aikaan. Hoidan koti- ja lemmikkieläimiä. Ulkoilutus ja kotihoito.

2) siivooja/toimitilahuoltaja pt (v. 2011) n. 5 v alan töissä.

3) kiinteistönhoitaja (v.2015), en ole saanut alan töitä koulutuksen jälkeen. Silti luonnistuu kaikki kiinteistönhoitoon, pihojen hoitoon, vesi, viemäri, energia, yms asiat, pienet korjaukset yms kiinteistöjen hoitoon liittyvät asiat.

4) hierojaksi valmistuin (v 2011), harvoja keikkoja lähinnä kavereille , mutta otan vastaan myös muita asiakkaita.

5) hoiva-avustaja pt (v 2021).

6) Ammattimainen koira-avusteinen toiminta (terapia ja virkistys koira toiminta, koiratanssiesitykset, koira-avusteiset tekniikat, harjoitukset, tehtävät, lukukoiratoiminta, vierailut palvelutaloilla, kouluissa, päiväkodeissa, kerhotilaoissa ja tapahtumissa yms). Kysy lisää. Tällä hetkellä opiskelen Salpauksessa, Asikkalan yksikössä Ammattimainen koira-avusteinen toiminta.(1.10.-22 – 30.11.2023). Minulla on käytössä jo hyvin koulutettu Lucia neiti, 9 kg, sylikoira, (1.2.2023 tulee 11 kk täyteen), allergiavapaa, rodultaan schnoodle (keskikokoisen villakoiran ja kääpiösnautserin yhdistelmä), kiltti., sosiaalinen, tottunut apuvälineisiin ja erilaisiin ihmisiin (kohderyhmät lapset, nuoret, aikuiset, ikäihmiset, liikunta- ja kehitysvammaiset, nepsu ja ADHD lapset, nuoret, aikuiset), kuntoutujat, TYKY, HYKY, lasten ja nuorten ja aikuisten erilaiset leirit ja tapahtumat.

Minulla on T ja B ajokortit, muttei ole omaa autoa. Lisäksi olen suorittanut hygieniapassin, työturvallisuuskortin, sekä ensiapu eli ea1(18.3.2021) ja kesäkuussa 2021 ea 2 . Ja ea 1 uudestaan marraskuussa 2022.

Hinnasto: Hlökoht apu, kotihoito, siivouskeikat hieronta, talkkari toiminnat 20 € / h. Eläinten hoito ja ulkoilutus sopimuksen mukaisesti. Eläinavusteinen toiminta myös sopimuksen mukaan.

Henkilökohtainen apu:

– aterioinnissa,

-pukeutumisessa

– peseytymisessä

– liikkumisessa

– hierontaa

Kotihoito:

– pyykinpesu

– imurointi, ikkunoiden pesu ja muu siivous

– pihanhoito (nurmikon ja pensasaidan leikkuu, kukkien kastelu, haravointi, lumenluonti yms)

– asiointi apu (apteekit, kauppa yms asioinnit)

– seuran pito ja keskustelu tai pelaaminen

– ulkoilua

– lemmikkien tai kotieläinten hoitaminen ja ulkoilutus

Siivouskeikat

  • koti-, toimisto-, yritys-, teollisuus-, rakennus, saunatilojen, kauppojen yms siivoustyöt,

Mökki- ja koti talkkari toiminta.

Lisäksi:

– valokuvaus ja videointi palvelut

– yrttien, pakurin, mahlan, sienten ja marjojen yms kerääminen ja myynti

– henkinen konsultointi (tähän on omat blogi sivut). Kysy erikseen.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *