Monipuoliset palveluni

Minulla on oma toiminimi yritys, Y-tunnus jonka perusteella tuotan jo erilaisia palveluita: Toimin lähinnä Lahden ja Hollolan alueella. Satunnaisesti muuallakin. Pystyn myös matkustamaan työn perässä kauemmaksi, mutta hintaan lisätään matkakulut.

Ota yhteyttä: mirakor9@gmail.com ja p. 044-333900.

Olen tehnyt töitä 1.8.2019 lähtien henkilökohtaisena avustajana Mehiläisellä. Voin tehdä henkilökohtaisen avustajan töitä tai toimia laitoksissa hoiva – avustajana. Voin tehdä mitä vain, kaikki työ kelpaa. Avustan ruokailussa, kaupoissa, siirtymisessä, siivoamisessa, peseytymisessä, lemmikkien ja kotieläinten ja puutarhan hoidossa.

Koulutukset:

1) maatalouslomittaja pt (v.1992) 1 kk alan töissä. Dogsitter kurssi samaan aikaan. Hoidan koti- ja lemmikkieläimiä. Ulkoilutus ja kotihoito.

2) siivooja/toimitilahuoltaja pt (v. 2011) n. 5 v alan töissä.

3) kiinteistönhoitaja (v.2015), en ole saanut alan töitä koulutuksen jälkeen. Silti luonnistuu kaikki kiinteistönhoitoon, pihojen hoitoon, vesi, viemäri, energia, yms asiat, pienet korjaukset yms kiinteistöjen hoitoon liittyvät asiat.

4) hierojaksi valmistuin (v 2011), harvoja keikkoja lähinnä kavereille , mutta otan vastaan myös muita asiakkaita.

5) hoiva-avustaja pt (v 2021).

6) Ammattimainen koira-avusteinen toiminta (terapia ja virkistys koira toiminta, koiratanssiesitykset, koira-avusteiset tekniikat, harjoitukset, tehtävät, lukukoiratoiminta, vierailut palvelutaloilla, kouluissa, päiväkodeissa, kerhotilaoissa ja tapahtumissa yms). Kysy lisää. Tällä hetkellä opiskelen Salpauksessa, Asikkalan yksikössä Ammattimainen koira-avusteinen toiminta.(1.10.-22 – 30.11.2023). Minulla on käytössä jo hyvin koulutettu Lucia neiti, 9 kg, sylikoira, (1.2.2023 tulee 11 kk täyteen), allergiavapaa, rodultaan schnoodle (keskikokoisen villakoiran ja kääpiösnautserin yhdistelmä), kiltti., sosiaalinen, tottunut apuvälineisiin ja erilaisiin ihmisiin (kohderyhmät lapset, nuoret, aikuiset, ikäihmiset, liikunta- ja kehitysvammaiset, nepsu ja ADHD lapset, nuoret, aikuiset), kuntoutujat, TYKY, HYKY, lasten ja nuorten ja aikuisten erilaiset leirit ja tapahtumat.

Minulla on T ja B ajokortit, muttei ole omaa autoa. Lisäksi olen suorittanut hygieniapassin, työturvallisuuskortin, sekä ensiapu eli ea1(18.3.2021) ja kesäkuussa 2021 ea 2 . Ja ea 1 uudestaan marraskuussa 2022.

Hinnasto: Hlökoht apu, kotihoito, siivouskeikat hieronta, talkkari toiminnat 20 € / h. Eläinten hoito ja ulkoilutus sopimuksen mukaisesti. Eläinavusteinen toiminta myös sopimuksen mukaan.

Henkilökohtainen apu:

– aterioinnissa,

-pukeutumisessa

– peseytymisessä

– liikkumisessa

– hierontaa

Kotihoito:

– pyykinpesu

– imurointi, ikkunoiden pesu ja muu siivous

– pihanhoito (nurmikon ja pensasaidan leikkuu, kukkien kastelu, haravointi, lumenluonti yms)

– asiointi apu (apteekit, kauppa yms asioinnit)

– seuran pito ja keskustelu tai pelaaminen

– ulkoilua

– lemmikkien tai kotieläinten hoitaminen ja ulkoilutus

Siivouskeikat

  • koti-, toimisto-, yritys-, teollisuus-, rakennus, saunatilojen, kauppojen yms siivoustyöt,

Mökki- ja koti talkkari toiminta.

Lisäksi:

– valokuvaus ja videointi palvelut

– yrttien, pakurin, mahlan, sienten ja marjojen yms kerääminen ja myynti

– henkinen konsultointi (tähän on omat blogi sivut). Kysy erikseen.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *